Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Karija zupa

Vistas zupa ar Kariju

Vistas šķiņķi 500 g
Olīveļļa 1 ēdamk.
Sīpols 1
Sarkana paprika 1
Rīvēta ingvera sakne 1 tējk.
Sarkanie pipari
Vistas buljons 4 glāzes
Konservēti tomāti bez mizas
Liels skābs ābols 1
Orzo (makaroni rīsu formā) vai citu sīku makaronu 1/4 glāze
Nažagals sarkano piparu, kinzas vai pētersīļu lapiņas, skābs krējums

Pagatavošana:

Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, papriku notīra un sagriež pusotra centimetra lielos kvadrātiņos. Katlā ielej eļļu un uzkarsē, ieber sīpolus, ķiplokus un papriku, cep piecas minūtes, līdz dārzeņi mīksti. Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos un kopā ar rīvēto ingveru sakni un kariju liek katlā un maisot cep vēl divas minūtes. Ābolu notīra un sagriež mazos gabaliņos. Katlā ielej vistas buljonu, pievieno ābolus, konservētos tomātus, ābolus un vāra 20 minūtes. Pieber makaronus un vāra vēl trīs minūtes. Pasniedz ar skābu krējumu. *”Ievas Virtuve” 03.09.2010. Nr.9(13)