Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
vista_rikota_spinati

Vista ar rikotas un spinātu pildījumu

vistas fileja ar ādu viens iepakojums
spināti 100 g
rikotas siers 100 g
sviests 2 ēdam karotes
ķiploks 4 daiviņas
sāls un pipari pēc garšas
svaigas salātlapas pasniegšanai

Pagatavošana:

Pannā izkausē ēdamkaroti sviesta, pievieno smalki sakapātu ķiploku, spinātus un apcep. Liek bļodā un sajauc ar rikotu viendabīgā masā. Pēc garšas pieliek sāli.

Vistas filejas iegriež, lai izveidojas kabatiņa. Katru fileju  no abām pusēm apsāla un appiparo.

Piepilda līdz malām ar pildījumu un ar kociņiem aizsprauž maliņas ciet. Uz katras filejas uzliek pa piciņai sviesta un liek cepeškrāsnī cepties 20 minūtes 200 grādu karstumā. Pasniedz ar svaigiem salātiem.