Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
BBQmarinade_min

Steiks BBQ marinādē ar zemeņu salsu

cāļa filejas steika BBQ marinādē 1 iepakojums
Mērce
gaišais balzametiķis 60 ml
medus 2 ēdamkarotes
eļļa (piemēram, valriekstu) ēdamkarote
saišķītis piparmētru
Salsa
zemenes 100 g
ananasa ripas 2 gb
mazs čili pusīte
laima sula no pusītes
mango 1/4
neliels sarkans sīpols 1/4
medus tējkarote
nedaudz pētersīļu
sāls, pipari

Pagatavošana:

Apgrozot grilē cāļa filejas steikus.

Pagatavo salsu. Zemenes, ananasu un mango sagriež mazos kubiņos, čili, sīpolu un pētersīļus sasmalcina, sajauc ar laima sulas, medus, sāls un piparu maisījumu.

Grilētos cāļa filejas steikus pasniedz, pārklājot ar salsu.

Var arī pasniegt ar piparmētru mērci. Sasmalcina piparmētru lapiņas, pārlej tās ar balzametiķa un medus maisījumu, ļauj ievilkties, pievieno eļļu un sakuļ. Pēc garšas mērci var atšķaidīt ar ūdeni, pievienojot šķipsniņu sāls.

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu "Ievas receptes".