Cāļa filejas steiks BBQ marinādē ar zemeņu salsu

Recipe

Cāļa filejas steiks BBQ marinādē ar zemeņu salsu

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

pot

Viegli

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

Sastāvdaļas

Cāļa filejas steika BBQ marinādē

1 iepakojums

Mērce

Gaišais balzametiķis

60 ml

Medus

2 ēdamkarotes

Saišķītis piparmētru

ēdamkarote

Salsa

Zemenes

100 g

Ananasa ripas

2 gb

Mazs čili

pusīte

Laima sula

no pusītes

Mango

1/4

Neliels sarkans sīpols

1/4

Medus

tējkarote

Nedaudz pētersīļu

Sāls, pipari

Pagatavošana

  • Apgrozot grilē cāļa filejas steikus.
  • Pagatavo salsu. Zemenes, ananasu un mango sagriež mazos kubiņos, čili, sīpolu un pētersīļus sasmalcina, sajauc ar laima sulas, medus, sāls un piparu maisījumu.
  • Grilētos cāļa filejas steikus pasniedz, pārklājot ar salsu.
  • Var arī pasniegt ar piparmētru mērci. Sasmalcina piparmētru lapiņas, pārlej tās ar balzametiķa un medus maisījumu, ļauj ievilkties, pievieno eļļu un sakuļ.
  • Pēc garšas mērci var atšķaidīt ar ūdeni, pievienojot šķipsniņu sāls.

Receptes

Ķekavas Cēzara salāti

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku 4 gadalaiku marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Grilētu šampinjonu sacepums ar cāļa filejas steiku BBQ marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

20 min

pot

2 pers.

Steiks 4 gadalaiku marinādē ar apelsīnu mērci

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

pot

20 min

pot

2 pers.