Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
svaigs_steiks_min

Steiks ar pistācijām un avokado salātiem

svaiga cāļa filejas steiks 1 iepakojums
olīveļļa 30 ml
izlobītas sālītas pistācijas 20 g
ķiploka daiviņa
neliels šalotes sīpols pusīte
sāls, pipari
Piedevas
saišķītis zaļo sparģeļu
ķiploka galviņa
citrons pusīte
Salāti
avokado
bumbieris
grauzdēti sadrupināti valrieksti sauja
valriekstu eļļa, pipari

Pagatavošana:

Pistācijas samaļ, sajauc ar sarīvētu vai saberztu sīpolu, ķiploku un pipariem, pievieno eļļu. Ar šo maisījumu ieberzē cāļa filejas steikus, atstāj uz brīdi iemarinēties (labāk uz nakti).Apgrozot grilē gatavus, pārkaisa sāli pēc garšas.
Apgrozot dažas minūtes grilē eļļā apviļātus, ar sāli pārkaisītus sparģeļus. Ķiploka galviņai nogriež lejasdaļu, pārziež ar eļļu, pārkaisa sāli, liek uz grila.

Bumbieri un avokado sagriež šķēlēs, pārber valriekstus, pārkaisa piparus, pārlaista valriekstu eļļu.

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu "Ievas receptes".