Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
4gadalaiki_min

Steiks 4 gadalaiku marinādē ar apelsīnu mērci

cāļa filejas steiks 4 gadalaiku marinādē 1 iepakojums
Apelsīnu mērce
baltvīns 30 ml
liels apelsīns 1 gabals
mārrutki 1 tējkarote
kukurūzas ciete nepilna tējkarote
sāls, cukurs
Salāti
mazas spinātu lapiņas 50 g
augu eļļa 2 ēdamkarotes
ābols 1 gabals
citrona sula 1 ēdamkarote
medus 1/2 tējkarote
sāls, pipari

Pagatavošana:

Apgrozot grilē cāļa filejas steikus.
Salātiem ābolu sagriež plānās šķēlītēs, sajauc ar spinātu lapiņām, pārlej ar citronu sulas, eļļas, medus un sinepju mērci, pēc garšas
pievienojot sāli un piparus.
Apelsīnu mērcei sajauc visas sastāvdaļas, maisot karsē, līdz uzvārās un nedaudz sabiezē, tad atdzesē.

Steikus pasniedz ar ābolu, spinātu salātiem un apelsīnu mērci.

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu "Ievas receptes".