Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Salais-krems-Putas

Sāļais krēms „Putas”

„Ķekavas” cālis 1
Majonēze 100 g
Saldais krējums 200 ml
Sīpoli 2
Tauki 50 g
Garšvielas

Cāli atkaulo un samaļ gaļas mašīnā. Malto gaļu apcep, pievieno garšvielas, sagrieztus sīpolus un sautē katliņā aptuveni 10 minūtes. Sautēto malto gaļu vēlreiz 2 reizes samaļ gaļas mašīnā. Masu atdzesē. Pievieno majonēzi un saputo saldo krējumu. Masu saputo ar mikseri. Krēms var izmantot sāļajām tortēm, maizītēm, kā arī sāļajiem groziņiem, ko dekorē ar svaigiem dārzeņiem.