Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Romiešu lapu salāti ar grilētu vistas filejas steiku

Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

"Ķekava" cāļa filejas steiks Zaļumu marinādē
Romiešu lapu salāti 1 galviņa
Pētersīļi 50 gr
Olu dzeltenumi 2
Ķiploks 1/2 daiviņas
Eļļa 100 gr
Sinepes 1 tējkarote
Sojas mērce 1 ēdamkarote
Ķiršu tomāti 70 gr
Citrona sula no 1/4 daļas citrona
  1. Blenderī pagatavo majonēzi. Liek olu dzeltenumus, pētersīļus, ķiploka daiviņu, sinepes, sojas mērci un sāk blendēt. Lēnām lej klāt eļļu. Pievieno citronu sulu.
  2. Uz grilla apcep cāļa filejas steiku.
  3. Kad viss gatavs, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Uz šķīvja kārto lapas, majonēzi, tomātus un šķēlītēs sagrieztu cāļa fileju.

 

 

 

Recepte tapusi žurnālam "Pie galda".

Gatavo: Renārs Purmalis

Stils: Baiba Prindule-Rence

Foto: Anete Rūķe