Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Rīsu salāti ar kūpinātu vistu

Rīsu salāti ar žāvētu vistu

Kūpināti vistas šķiņķīši 3
Žāvētas dzērvenes 1 sauja
Žāvētas aprikozes 1 sauja
Grauzdētas mandeles 100 gr
Saulē kaltēti tomāti (var būt arī eļļā) 10 gab
Savvaļas rīsi 250 gr
Kazas siers 100 gr
Olīveļļa 50 ml
Svaigs ananass 1/4
Svaigs baziliks
  1. Rīsus novāra atbilstoši instrukcijai tā, lai tie būtu irdeni.
  2. Tikmēr var sagatavot pārējās salātu sagataves, vistu saplūkāt mazākos gabaliņos, tomātus sagriezt plānās strēmelītēs, ananasu sagriezt mazos kubiņos, aprikozes ceturtdaļās vai vēl sīkāk.
  3. Pagatavo mērci. Sablendē kopā atliktās aprikozes, kazas sieru un olīveļļu. Visas salātu sastāvdaļas sajauc kopā un pasniedz ar mērci.