Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
pastete ar gurkiem

Pastēte ar marinētiem gurķiem

vistu aknas 200 g
sīpols 1 gab.
ķiploka daiviņa 1 gab.
krēmsiers 100 g
marinēti gurķi 50 g
sāls, pipari, eļļa cepšanai

Pagatavošana:

  1. Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus).
  2. Kad mīksti, pievieno vistu aknas un apcep tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sāli, piparus. Visu sablendē kopā ar krēmsieru un gurķiem.

Recepte no žurnāla "Ievas Virtuve" specizlaiduma "Garšīgās vistas". Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs.