Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
pastete ar baltvinu un pistacijam

Pastēte ar baltvīnu un pistācijām

vistu aknas 250 g
sīpols 1 gab.
ķiploka daiviņa 1 gab.
sviests 100 g
selerijas kāts 1 gab.
lobītas pistācijas 50 g
muskatrieksts, sāls, pipari, eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus), kad mīksti, pievieno selerijas kātu un sautē, līdz mīksts. Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sāli, piparus un šķipsniņu muskatrieksta. Visu sablendē, pievienojot sviestu. Kad pastēte gatava, iemaisa sadrupinātas pistācijas.

Recepte no žurnāla "Ievas Virtuve" specizlaiduma "Garšīgās vistas". Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs.