Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Pastete-maza-upload

Pastēte ar baklažānu un vistu sirdīm

vistu aknas 250 g
vistu sirdis 4-5 gab
sīpols 1 gab
ķiploks 1 daiviņa
baklažāns 150 gr
saldais krējums 100 gr
sojas mērce 1 ēd. k.
timiāls, sāls, pipari, eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1.Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus), kad mīksti, pievieno baklažānu un vēl eļļu. Sautē, līdz baklažāns mīksts. Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sojas mērci.

2.Izcep sirdis un sagriež mazos gabaliņos.

3. Visu, izņemot sirdis, sablendē, pievienojot saldo krējumu. Kā pēdējos iemaisa sirds gabaliņus

Recepte no žurnāla "Ievas Virtuve" specizlaiduma "Garšīgās vistas". Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs.