Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
pastete ar vistu sirsninam un baklazanu

Pastēte ar baklažānu un vistu sirdīm

vistu aknas 250 g
vistu sirdis 4-5 gab.
sīpols 1 gab.
ķiploka daiviņa 1 gab.
baklažāns 150 g
saldais krējums 100 g
sojas mērce 1 ēdk.
timiāns, sāls, pipari, eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus), kad mīksti, pievieno baklažānu un vēl eļļu. Sautē, līdz baklažāns mīksts. Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sojas mērci. Izcep sirdis un sagriež mazos gabaliņos. Visu, izņemot sirdis, sablendē, pievienojot saldo krējumu. Kā pēdējos iemaisa sirds gabaliņus.

Recepte no žurnāla "Ievas Virtuve" specizlaiduma "Garšīgās vistas". Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs.