Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
pastete ar apelsinu sulu

Pastēte ar apelsīnu sulu

vistu aknas 150 g
šalotes sīpols 1 gab.
sviests 50 g
apelsīnu sula 50 ml
sāls, pipari, eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Sīpolu un ķiploku sasmalcina un liek eļļā sautēties (neapcep brūnus). Uz citas pannas apcep vistu aknas tā, lai no ārpuses apcepušās, bet vidū vēl sārtas, pievieno sāli, piparus. Visu sablendē, pievienojot sviestu un apelsīnu sulu.

Recepte no žurnāla "Ievas Virtuve" specizlaiduma "Garšīgās vistas". Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs.