Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku 4 gadalaiku marinādē

Recipe

Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku 4 gadalaiku marinādē

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

pot

Vidēji

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”.

Gatavo: Renārs Purmalis

Stils: Baiba Prindule-Rence

Foto: Anete Rūķe

Sastāvdaļas

"Ķekava" cāļa filejas steiks 4 gadalaiku marinādē

1

Turku zirņi

150 gr

Sezama sēklas

50 gr

Olīveļļa

100 gr

Ķiploks

1 daiviņa

Čili pipars

1/2

Kurkuma pulveris

Šķipsniņa

Pagatavošana

  • Uz pannas apgrauzdē sezama sēklas. Apgrauzdētās sēklas ieber dziļā traukā ar eļļu.
  • Ar rokas blenderi visu sablendē, iegūstot spēcīgu sezama sēklu smaržu.
  • Klāt liek ķiploku, turku zirņus un čili piparu.
  • Visu rupji sablendē.
  • Pasniedz pie svaigi ceptas cāļa filejas steika, dekorē ar čili piparu, kurkumu un turku zirņiem.

Receptes

Ķekavas Cēzara salāti

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Romiešu lapu salāti ar grilētu cāļa filejas steiku Zaļumu marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Grilētu šampinjonu sacepums ar cāļa filejas steiku BBQ marinādē

Recepte tapusi žurnālam “Pie galda”. Gatavo: Renārs Purmalis Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Anete Rūķe

pot

20 min

pot

2 pers.

Cāļa filejas steiks BBQ marinādē ar zemeņu salsu

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

pot

25 - 30 min

pot

2 pers.

Steiks 4 gadalaiku marinādē ar apelsīnu mērci

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu “Ievas receptes”.

pot

20 min

pot

2 pers.