Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku

Pašgatavots humuss ar cāļa filejas steiku 4 gadalaiku marinādē

"Ķekava" cāļa filejas steiks 4 gadalaiku marinādē
Turku zirņi 150 gr
Sezama sēklas 50 gr
Olīveļļa 100 gr
Ķiploks 1 daiviņa
Čili pipars 1/2
Kurkuma pulveris Šķipsniņa
  1. Uz pannas apgrauzdē sezama sēklas. Apgrauzdētās sēklas ieber dziļā traukā ar eļļu. Ar rokas blenderi visu sablendē, iegūstot spēcīgu sezama sēklu smaržu. Klāt liek ķiploku, turku zirņus un čili piparu. Visu rupji sablendē.
  2. Pasniedz pie svaigi ceptas cāļa filejas steika, dekorē ar čili piparu, kurkumu un turku zirņiem.

 

 

 

 

Recepte tapusi žurnālam "Pie galda".

Gatavo: Renārs Purmalis

Stils: Baiba Prindule-Rence

Foto: Anete Rūķe