Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
2017-10-23_13-30-34 M=B R=7 S=2

PANĒTAS CĀĻA GAĻAS ŠNICELES SENDVIČS

trijiem

440 g panētas cāļa gaļas šniceles

6 tostermaizes šķēles

1 sarkanais sīpols

1 garais gurķis

2 lieli tomāti

Zaļie salāti

Sviests

Olīveļļa

Mērcei

1 halapenjo čili pipars

1 ķiploka daiviņa

230 g majonēzes

2 tējk. svaigas laima sulas

2 ēd. k. kapāta koriandra

Sāls

Svaigi malti melnie pipari

 

Krāsni uzkarsē līdz 210 °C temperatūrai. Kad tā karsta, cepamajā traukā liek cepties vistas gaļas šniceles, kas pārslacītas ar olīveļļu. Cep 7 minūtes. Sīpolu sagriež ripiņās, gurķus un tomātus sagriež biezās šķēlēs. Sakapā halapenjo piparu un ķiploku. Visas mērces sastāvdaļas liek dziļā traukā un sablendē viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Tosterī vai uz pannas apcep tostermaizes. Vienam sendvičam vajadzēs 2 škēles maizes - uz vienas no tām uzziež sviestu, tad liek salātlapu, pagatavoto mērci, vistas šniceli, sīpolu ripiņas, tomātus un gurķus. Virsū liek otru maizes šķēli. Bauda sviestmaizi, kamēr tā silta!