Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
medaljonu tornisi

Medaljonu tornīši

"Ķekava" cāļa gaļas filejas medaljoni 8 gab.
tomātu šķēles 8 gab.
ananasu ripiņas 8 gab.
Mocarellas siera šķēles 8 gab.
bazilika lapiņas (sakapātas) 10 gab.
jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas
olīveļļa cepšanai
Mērcei:
Medus 2 ēdk.
graudu sinepes 2 ēdk.

Šī reizē vienkāršā, bet orģinālā recepte tev noteikti palīdzēs izcelties dārza ballītē. Izvēlies iecienītākos "Ķekava" cāļa gaļas medaljonus un pagatavo gardas uzkodas. Recepti noformējot tornīšu formā, ēdiens izskatīsies īpaši kārdinošs, turklāt būs viegli novietojams uz šķīvja. Tornīšos vari kombinēt visu triju cāļa gaļas medaljonu garšas, ļaujot viesiem nobaudīt maigākas vai pikantākas garšas un izvēlēties tīkamāko. Viesi novērtēs un priecāsies par interesantajām garšu spēlēm.

Pagatavošana:

  1. Gatavo mērci, sajaucot kopā mērces sastāvdaļas.
  2. Pannā sakarsē olīveļļu un liec cepties gaļas medaljonus, tomātus, kas apkaisīti ar sāli, un ananāsus. Cep 2 minūtes, tad apgrozi un cep vēl 2 minūtes. Uz katras ananāsa ripiņas uzliec mocarellu un tomātu, lai veidojas tornītis.
  3. Liec uz šķīvja gaļas medaljonus un uz katra kārto ananāsa tornīti. Uzber baziliku, piparus, apslaki ar mērci un pasniedz.

* Žurnāls "4 sezonas"