Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
medaljonu burgeri
20 min

Vistas burgeri

cāļu fileja vai filejas medaljoni 8 gab.
ķirbis 200 g
kaltēti tomāti eļļā 4 gab.
krēmsiers 4 ēdk.
SELECT sēklu doniņa 1 iepak.
rozmarīna zariņš, citronpipari, olīveļļa, salātlapiņas,

Pagatavošana:

Ķirbja gabalu nomizo, sagriež 4 biezās šķēlēs, pārlaista ar eļļu, pārkaisa citronpiparus un sasmalcinātu rozmarīnu, apviļā, lai šķēles viscaur pārklājas, un liek sakarsētā krāsnī. 200 grādu temperatūrā ķirbja šķēles, vienreiz apgrozot, cep mīkstas, bet tās nedrīkst sašķīst. Filejas gabaliņus vai medaljonus nosusina un apgrozot sakarsētā eļļā izcep. Doniņu apakšējo daļu pārsmērē ar krēmsieru, pārklāj ar salātlapiņām. Virsū liek pa diviem filejas gabaliņiem, tiem virsū strēmelītēs sagrieztus kaltētos tomātus. Pārklāj ar doniņu virsiņām. Pēc patikas doniņas iepriekš var apgrauzdēt.

Recepte no žurnāla "Ievas Virtuve" specizlaiduma "Garšīgās vistas". Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs.