Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
VGG_fileja_bekons

Marinēta cāļa fileja Bekonā ar sieru un pastu Taljatelle Carbonara mērcē

Recepte 4 personām
Marinēta cāļa fileja Bekonā ar sieru 2 iepakojumi
Pasta Taljatelle 400 gr
Saldais krējums 400 ml
Cūkgaļas cauraudzis 600 gr
Olas dzeltenums 4 gab.
Parmezāna siers 200 gr
Ķiršu tomāti 400 gr
Dekoram zaļumu dīgsti 1 paciņa

Sagatavošana:

Pastu novāriet līdz gatavībai. Sagatavojiet mērci - apcepiet cūkgaļas cauraudzi un nolejiet liekos taukus. Mērces garšai pievienojiet pāris karotes ar ūdeni, kur vārijās pasta. Pievienojiet pastu Taljatelle. 

Bļodiņā sajauciet olas dzeltenumus, rīvētu parmezāna sieru un saldo krējumu. Pastu ar mērci noņemiet no plīts, jo panna ir pietiekoši karsta un iemaisiet olu, saldā krējuma un siera maisījumu. Maisiet lēnām līdz olu mērce sāk biezēt. Ja nepieciešams uz īsi mirkli pannu uzlieciet atpakaļ uz plīts - ja olas dzeltenums pārkarsīs, veidosies omlete.

Cāļa fileju Bekonā ar sieru: noņemiet kartona uzliku un caurduriet iepakojuma plēvi. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem, cepiet gaļu 20 min. Pēc tam noņemiet plēvi un cepiet vēl 5-7 min. kraukšķīgai garoziņai.

 

Pasniegšana:

Cāļa filejai Bekonā pievienojiet pastu, tomātiņus un zaļumus.

VGG_fileja_bekons_LV iepakojums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lai labi garšo!