Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Mango vistas

Mango vistas

Ķekavas cāļa šķiņķi 4
Mango 2
Sarkanie sīpoli 2
Greipfrūtu sula 100 ml
Medus 2 ēdamkarotes
Piparmētras 4 kātiņi
Zemesrieksti 100 gr
Eļļa (neitrāla) 50 ml
Grieķu jogurts 100 ml
Laima sula no 1 laima
Sāls šķipsniņa
  1. Pannā ielej eļļu, un no abām pusēm strauji apcep šķiņķīšus zeltainus.
  2. Mango nomizo un sagriež strēmelītēs. Pusi no viena mango atstāj dekorēšanai.
  3. Pievieno Indijas riekstus, daivās sagrieztus sīpolus un strēmelītēs sagrieztus mango. Apcep 5 minūtes.
  4. Pievieno greipfrūtu sulu un medu. Noregulē pannas karstumu uz vidēju, un 15–20 minūtes sautē.
  5. Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un atliek malā. Pusi pannas satura sablendē, pievieno laima sulu un grieķu jogurtu.
  6. Vistu šķiņķīšus liek atpakaļ pannā un tur siltumā. Pirms pasniegšanas pievieno svaigu, gabaliņos sagrieztu mango, ko iepriekš atlikām malā, un piparmētras lapiņas. Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.