Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Lavašā ietīti cāļu iesmiņi ar tecināta krējuma mērci

Lavašā ietīti cāļu iesmiņi Zaļumu marinādē ar tecināta krējuma mērci

"Ķekava" cāļu filejas iesmiņi Zaļumu marinādē
Kviešu milti 100 gr
Ūdens 100 gr
Sāls 2 gr
Čili pipars, sagriezts strēmelītēs 1
Laims un citrons Pāris daiviņas
Skābais krējums 150 gr
  1. Iepriekšējā vakarā uz sietiņa un marles uzliek krējumu, lai pa nakti iztek liekais šķidrums. Tā krējumu var padarīt daudz biezāku un treknāku.
  2. Pagatavo mīklu - sajauc miltus ar ūdeni un kārtīgi izmīca, tad atpūtina 30 minūtes.
  3. Pēc tam izrullē apaļus mīklas plāceņus aptuveni 20–30 cm/dm un cep uz pannas.
  4. Iekšā pilda svaigi grilētus cāļu filejas iesmus.

 

Recepte tapusi žurnālam "Pie galda".

Gatavo: Renārs Purmalis

Stils: Baiba Prindule-Rence

Foto: Anete Rūķe