Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
kupinata cala pastete

Kūpināta cāļa pastēte

kūpināti cāļu šķiņķīši 2 gab.
mīksts sviests 50 g
krēmsiers 150 g
ķiploka daiviņas 2 gab.
sāls, pipari

Pagatavošana:

Cāļa šķiņķīšus sagriež gabalos un kopā ar mīksto sviestu un krēmsieru sablendē tā, lai cāļa gaļas gabaliņi nav pilnībā izšķīduši, bet vēl ir samanāmi. Iemaisa saberztas ķiploka daiviņas, sāli un piparus. Noslēgtā traukā ledusskapī pastēti var uzglabāt vairākas dienas. To var ziest uz maizes, pasniegt pie dārzeņiem.

Recepte no žurnāla "Ievas Virtuve" specizlaiduma "Garšīgās vistas". Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīvs.