Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
2018-02-20-Kekavas-smukumbildes-00653

Karija vistas sviestmaizes

atkauloti vistas šķiņķīši bez ādas 2 gab
labs karijs 1,5 ēdamkarotes
laims 1 gab
medus 1 ēdamkarote
olīveļla 2 ēdamkarotes
bezpiedevu jogurs 50 ml
sāls pēc garšas
svaigs rīvēts ingvers 1 tējkarote
sauja kindzas
pāris salātlapas
tomāts sagriezts ripiņās 1 gab
sarkanais sīpols sagriezts ripiņās 1 gab
apgrauzdētas tostermaizes šķēles 4 gab

Pagatavošana:

Vistas sķiņķīšus liek bļodā, pievieno 1 karoti eļļas, 1 karoti karija, sulu no pus laima, 1 ēdamkaroti medus un sāli pēc garšas. Visu samaisa kopā, ļauj garšām 30 minūtes savilkties. Pannā sakarsē eļļu un gaļu no abām pusēm apcep zeltainu.

Otrā bļodiņā sajauc mērcei jogurtu, ½ ēdamkaroti karija, 1 ēdamkaroti medus, sakapātu kindzu un otru pusīti laima sulas. Sagriež tomātu, sarkano sīpolu.

Gatavo sviestmaizes - uz maizes šķēles liekot nedaudz mērces, tad salātlapu, tomātu, sīpolu, gaļu, vēlreiz mērci un otru tostermaizes šķēli pa virsu.