Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
jogurtā_marinēta_ar_tomātiem

Jogurtā marinēta vista ar ceptu tomātu mērci

vistas filejas 2 gab
jogurts bez piedevām 100 g
kajēnas pipari 1/2 tējkarote
sāls pēc garšas
ķiploks divas daiviņas
citrona sula no puscitrona
ķiršu tomātiņi 200 g
medus 2 ēdamkarotes
pētersīļi sauja
olīveļļa ēdamkarote
Klāt pasniegšanai tvaicēti dārzeņi vai rīsi

Pagatavošana:

Bļodiņā sajauc jogurtu, medu, sāli, kajēnas piparus, sulu no ½ citrona un 2 sakapātas ķiploku daiviņas. Mērcē liek vistas filejas, apvārta un atstāj uz 1 h garšām sajaukties.

Otrā bļodā sajauc uz pusēm pārgrieztus ķiršu tomātiņus, medu, pētersīļus, olīveļļu un sāli.

Uz cepešpannas izveido 3 folijas laiviņas, divās liek vistas filejas, vienā – tomātiņus. Visu cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā 20 minūtes.

Pasniedz šķēlēs sagrieztu fileju, pārlietu ar tomātiem, klāt servējot rīsus vai tvaicētus dārzeņus