Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Vista ar zemeņu salsu

Grilēta vista ar zemeņu salsu

Marinādei:
Ķekavas cāļa filejas 2
Terijaki mērce 4 ēdamkarotes
Medus 1 tējkarote
Ingvera pulveris 1 tējkarote
Salsai:
Mango 1
Avokado 2 nelieli
Gurķi 2 nelieli
Medus 1 tējkarote
Čili pipars šķipsniņa
  1. Vistas filejas iemarinē norādītajās marinādes sastāvdaļās un atstāj uz 30 minūtēm samarinēties.
  2. Vistu liek grilēties aptuveni 7 minūtes no katras puses, tad atstāj 7 minūtes folijā “atpūsties”.
  3. Gurķus, avokado, mango un zemenes sagriež vienāda izmēra kubiņos un sajauc ar medu un čili.
  4. Karstu vistu pasniedz nekavējoties kopā ar pagatavoto salsu.