Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Cukini un vistas plācenīši

Cukīni sēklu plācenīši

Ķekavas cāļa fileja 2
Cukīnī 2
Sāls 1/3 tējkarote
Pilngraudu milti 2 ēdamkarotes
Ķirbju sēklas 50 gr
Sezama sēklas 50 gr
Ķiploks 1 daiviņa
Ola 1
Dilles 2 ēdamkarotes, sakapātas
  1. Cukīni sarīvē uz rupjās rīves un apsāla. Sarīvēto masu liek sietā, atstāj uz 5–10 minūtēm un ļauj notecēties liekajam šķidrumam.
  2. Tikmēr vistas fileju sagriež smalkos kubiņos.
  3. Cukīni notecina un pirms izmantošanas ar rokām saspiež, lai tie būtu pēc iespējas sausāki.
  4. Ķiploku smalki sakapā.
  5. Lielā bļodā sajauc cukīni, vistas gaļu, ķirbju sēklas, pusi sezama sēklu, dilles, sāli un sakapātos ķiplokus. Pievieno sakultu olu un miltus. Masu samaisas kopā viendabīgu.
  6. No masas veido apaļas bumbiņas vai plācenīšus, ko apviļā sezama sēkliņās.
  7. Liek uz plāts, kas noklāta ar cepamo papīru, un cep līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 25 minūtes.