Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Cezara-salati-ar-cali

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Pagatavošana:

 

Nogriež maizei garoziņu, sagriež to kubiņos. Cep līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni. Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs. Lielā salātu traukā saplēš salātus un pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas.

 Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa. Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus. Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei!