Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
2017-10-23-Kekava11143

CĒZARA SALĀTI AR PANĒTĀM CĀĻA FILEJĀM

diviem

3 tostermaizes šķēles

2 galviņas romiešu salātu

310 g panētas mazās cāļa filejas

8 ķirštomātiņi

6 ēd. k. Cēzara mērces

60 g parmezāna siera

Olīveļļa

Sāls

Svaigi malti melnie piapri

 

Krāsni uzkarsē līdz 180 °C temperatūrai. Tostermaizes šķēles sagriež mazos kubiņos, izkārto cepamajā pannā un liek uzkarsētā krāsnī, cep 10 minūtes, pēc 5 minūtēm apmaisot, līdz grauzdiņi zeltaini brūni. Cepškrāsni uzkarsē līdz 210 °C temperatūrai. Romiešu lapas atdala no galviņas, kārtīgi noskalo un nosusina. Ķirštomātiņus pargriež uz pusēm, parmezāna sieru saskuj plānās šķēlēs ar dārzeņu mizojamo. Panētās cāļu filejas liek cepamajā traukā, apslaka ar olīveļļu un liek cepties uzkarsētā krāsnī 7 minūtes. Ņem ārā, sagriež uz pusēm. Šķīvjos kārto salātlapas, panētās filejas, ķirštomātiņus, pāri lej Cēzara mērci, pārber parmezāna sieru un maizes grauzdiņus. Pārlej nedaudz olīveļļas, pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.