Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
VGG_skinku gulash

Cāļu šķiņķu gulašs ar rīsiem Persiešu gaumē

Recepte 4 personām
Cāļa šķiņķu gulašs ar saldo krējumu 2 iepakojumi
Basmati rīsi 125 gr
Sīpoli 1 gab.
Rozīnes 50 gr.
Baltvīns 100 ml
Eļļa 2 ēdamkarotes
Mandeļu milti 2 ēdamkarotes
Vistas buljons 250 ml
Pētersīļi 1 bunte
Dekoram zaļumu dīgsti 1 paciņa

Sagatavošana:

Sīpolus un puravu balto daļu smalki sagriežiet un apcepiet eļļā līdz tie ir gatavi. Tad pārlejiet ar baltvīnu  un novāriet. Pievienojiet rīsus, rozīnes, zaļumus. Pievienojiet buljonu un vāriet uz lēnas uguns 25 min. līdz rīsi ir mīksti. Beigās pievienojiet mandeļu miltus un garšvielas.

Cāļu šķiņķu gulašs: noņemiet kartona uzliku un caurduriet iepakojuma plēvi. Gulašu nepieciešams tikai uzsildīt. Ja cepeškrāsnī - tad uzkarsējiet to līdz 180 grādiem un sildiet 15min. Ja mikroviļņu krāsnī - sildiet mērci pie 800W 4 min.

 

Pasniegšana:

Cāļa šķinķu gulašu pasniedziet ar rīsu pilavu, dekorējiet ar svaigiem zaļumiem.

VGG_skinku gulash_LV iepakojums