Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
VGG_bumbinas

Cāļu bumbiņas gulaša mērcē taukšķētiem sīpolu gredzeniem

Recepte 4 personām
Cāļa bumbiņas gulaša mērcē 2 iepakojumi
Sīpoli 2 gab. vidēji lieli
Milti 4 ēdamkarotes
Olas 4 gab.
Piens 100 ml
Eļļa 1 litrs
Dekoram zaļumu dīgsti 1 paciņa
Svaigi dārzeņi dekorēšanai

Sagatavošana:

Notīriet un sagriežiet gredzenveidīgās šķēlēs sīpolus. Miltus sajauciet ar sāli un pipariem, olas sajauc ar pienu. Vispirms sīpolu gredzenus apvārta miltos, tad olu maisījumā.

Uzkarsējiet katliņā eļļu līdz 160 grādiem.  Sīpolu gredzenus lieciet pa vienam karstajā eļļā cepties līdz salmu brūnai krāsai. Ar putu karoti izņemiet sīpolis no eļļas un nosusiniet uz papīra salvetes.

Cāļu bumbiņas gulaša mērcē: noņemiet kartona uzliku un caurduriet iepakojuma plēvi. Gulašu nepieciešams tikai uzsildīt. Ja cepeškrāsnī - tad uzkarsējiet to līdz 180 grādiem un sildiet 15min. Ja mikroviļņu krāsnī - sildiet mērci pie 800W 4 min.

 

Pasniegšana:

Cāļa bumbiņas ar gulaša mērce kārtojiet šķīvī kopā ar ceptajiem sīpolu gredzeniem, dekorējiet ar zaļumiem un svaigiem dārzeņiem.

VGG_bumbinas_LV iepakojums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lai labi garšo!