Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
VGG_aknu gulash

Cāļu aknu gulašs ar rīsiem un ceptiem āboliem

Recepte 4 personām
Cāļa aknu gulašs ar saldo krējumu 2 iepakojumi
Basmati rīsi 200 gr
Sīpoli 2 gab.
Āboli 4 gab. vidēja izmēra
Saldais krējums 200 ml
Dekoram zaļumu dīgsti 1 paciņa

Sagatavošana:

Rīsus nomazgājiet aukstā ūdenī, lieciet katliņā un pārlejiet ar ūdeni. Strauji uzvāriet 10 min, tad samaziniet karstumu, atstājot uz minimālā režīma plīti un uzliekot vāciņu katlam, noturiet 20 min. Šādi gatavojot rīsus, tos nevajadzēs skalot un tiem būs vislabākā garša.

Ābolus nomizojiet, sīpolus - notīriet un sagriežat smalkos kubiņos. Apcepiet sīpolus uz pannas līdz tie kļūst caurspīdigi. Pievienojiet ābolus, garšvielas un saldo krējumu. Kad visas sastāvdaļas mīkstas, iemaisiet rīsus.

Cāļu aknu gulašs: noņemiet kartona uzliku un caurduriet iepakojuma plēvi. Gulašu nepieciešams tikai uzsildīt. Ja cepeškrāsnī - tad uzkarsējiet to līdz 180 grādiem un sildiet 15min. Ja mikroviļņu krāsnī - sildiet mērci pie 800W 4 min.

 

Pasniegšana:

Rīsus liekat uz šķīvja, apkārt kārtojot aknu gulašu. Dekorējiet ar zaļumiem un svaigiem dārzeņiem.

VGG_aknu gulash_LV iepakojums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lai labi garšo!