Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
vita_saldiekartupeļi

Cāļa pusspārni ar ziemas dārzeņiem

Ķekavas cāļa pusspārni dārza zaļumu marinādē 1 paka
burkāni 500 gr
pastinaku vai pētersīļu sakņu 500 gr
olīveļla 30 ml
citrona sula no 1/2 citrona
medus 1 ēdamk.
smalki sakapāts čillī 1 gab

Maltīte 4 personām.

Pagatavošana:

Ķekavas cāļa pusspārni dārza zaļumu marinādē ir pilnībā sagatvoti cepšanai. Tie ir iepakoti ērtā cepammaisā, atliek vien maisu ielikt cepeškrāsnī, uzņemt laiku kā norādīts uz iepakojuma.

Burkānus un pastinakus nomizo un sagriež gareniski vienādos stienīšos. Liek bļodā.

Pievieno olīveļļu, citronu sulu, medu, sāli un smalki sakapātu čili, apmaisa un atstāj 10 minūtes garšām savilkties.

Dārzeņus izkārto uz cepamās plāts un liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, kamēr dārzeņi mīksti un nedaudz kraukšķīgi.

 

 

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu "Pie galda".