Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Cala-pastete-ar-senem

Cāļa pastēte ar sēnēm

"Ķekavas" cāļu kājas vai "Ķekavas" cāļu stilbiņi 2 vai 4
Sēnes 600-800 g
Sviests 100 g
Ķiploks 1 daiviņa
Sīpols 1
Sāls un pipari pēc garšas

Cāļu gaļu liek vārīties. Kamēr gaļa vārās, uz pannas apcep sagrieztas sēnes un sīpolus. Kad cāļu gaļa ir gatava to izņem no buljona un atkaulo. Apceptās sēnes ar sīpoliem liek buljonā un vāra 5 - 10 minūtes.

Pievieno cāļu gaļu, sasmalcinātu ķiploku un sviestu. Iegūto masu sasmalcina ar blenderi. Pastēti lej trauciņos un atdzesē.