Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Salati-sampinjoni-rieksti

Cāļa gaļas salāti ar šampinjoniem un riekstiem

Karsti kūpināta „Ķekavas” cāļa krūtiņa 400 g
Marinēti šampinjoni 200 g
Rieksti 100 g
Eļļa 4 ēdamk.
Etiķis 2 ēdamk.
Paprika, zaļumi, sāls, cukurs, sinepes

Pagatavošana:

Gatavo marinādi, smalki sagrieztai paprikai pievienojot eļļu, etiķi, zaļumus, cukuru, sinepes un sāli pēc garšas. Sagriež cāļa gaļu un šampinjonus, ko sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem un iepriekš sagatavotu marinādi. Šos salātus var gatavot arī ar majonēzes mērci ( 100 g kečupa, 2 daiviņām sasmalcināta ķiploka ar zaļumiem), virs salātiem uzberot mazus grauzdiņu kubiciņus.