Cāļa gaļas salāti ar šampinjoniem un riekstiem

Recipe

Cāļa gaļas salāti ar šampinjoniem un riekstiem

pot

15 min

pot

4 pers.

pot

Viegli

Sastāvdaļas

Karsti kūpināta cāļa krūtiņa

400 g

Marinēti šampinjoni

200 g

Rieksti

100 g

Eļļa

4 ēdamk.

Etiķis

2 ēdamk.

Paprika, zaļumi, sāls, cukurs, sinepes

Pagatavošana

  • Gatavo marinādi, smalki sagrieztai paprikai pievienojot eļļu, etiķi, zaļumus, cukuru, sinepes un sāli pēc garšas.
  • Sagriež cāļa gaļu un šampinjonus, ko sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem un iepriekš sagatavotu marinādi.
  • Šos salātus var gatavot arī ar majonēzes mērci (100 g kečupa, 2 daiviņām sasmalcināta ķiploka ar zaļumiem), virs salātiem uzberot mazus grauzdiņu kubiciņus.

Receptes

Pastinaka biezzupa ar zemesriekstiem un kūpinātu vistu

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša Stils: Baiba Prindule-Rence Foto: Māris…

pot

60 min

pot

4 pers.

Picas rullīši ar kūpinātu vistu un dzērvenēm

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša un Līva Kārkle-Upeniece Stils: Baiba…

pot

40 - 45 min

pot

4 pers.

Pastas salāti ar kūpinātu vistu un mandarīniem

Recepte tapusi sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda”. Gatavo: Ivars Rapša un Līva Kārkle-Upeniece Stils: Baiba…

pot

40 - 45 min

pot

2 pers.

Kramblis ar kūpinātu vistu un sēnēm

Ja no svētku galda palikusi pāri kūpināta vista, noteikti izmēģini šo recepte un izmanto ēdienu…

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.

Kvinojas spēka bļoda ar kūpinātu vistas krūtiņu

Veselīgs, diētisks un vienkāršs ēdiens vasaras sezonas sagaidīšanai.

pot

25 - 30 min

pot

4 pers.