Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
VGG_Sefpavara marinade

Cāļa fileja Šefpavāra marinādē ar kūpinātas paprikas biezeni

Recepte 4 personām
Cāļa fileja Šefpavāra marinādē 1 iepakojums
Pastinaks 1 sakne
Piens 250ml
Sarkanā paprika 2
Sviests 2 ēdamkarotes
Ķiršu tomāti 400 gr (viens tomāts sver ap 60 gr)
Sulīgi zaļumu Dīgsti 1 kastite
Mandeļu skaidiņas 4 karotes
Kūpinātas paprikas pulveris 2 tējkarotes
Sarkanie ķirši ēdiena dekoram 1 sauja

 

Sagatavošana:

Paprikas biezenis: nomizojiet pastinaka sakni, sagrieziet nelielos gabaliņos un lieciet pienā vārities uz nelielas uguns. Vāriet 20min., tad pievienojiet sarkanās paprikas, kas notīrītas no sēklām un sagrieztas. Visu vāriet 10 minūtes - katliņu labāk apsegt ar vāku, ja nav vāciņa, izmantojiet folliju pārlokot pāri, citādāk iztvaikos šķidrums. Šādi gatavojot dārzeņus, tie ātrāk gatavojas.

Pārbaudiet vai dārzeni ir  mīksti un pievienojiet sviestu un kūpināto paprikas pulveri. Pēc tam lieciet sagatavoto dārzeņa masu virtuves kombainā un kuļat, kamēr izveidojas biezenis.

Cāļa fileja Šefpavāra  marinādē: noņemiet kartona uzliku un caurduriet iepakojuma plēvi.Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem, cepiet gaļu 15 min. Pēc tam noņemiet plēvi, pievienojiet ķiršu tomātus un cepiet vēl 5 min. kraukšķīgai garoziņai.

Pasniegšana:

Uz šķīvja lieciet biezeni, cāļa fileju ar ķiršu tomātiem un mandeļu skaidiņām dekorē ar sulīgajiem ķiršiem un zaļumu dīgstiem.

VGG_Sefpavara_LV iepakojums

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lai labi garšo!