Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
VGG_riekstu

Cāļa fileja Riekstu marinādē ar ceptām batātēm un citronzāles mērci

Recepte 4 personām
Cāļa fileja Riekstu marinādē 1 iepakojums
Citronzāle 1 paciņa
Saldais krējums 250 gr
Riekstu halva 1 ēdamkarote
Baltvīns 250 ml
Batāte 1 gab (400gr)
Smalcināti rieksti 1 ēdamkarote
Kaltēti tomāti 1 ēdamkarote
Sāls, pipari

Sagatavošana:

Katliņā lej baltvīnu un novāri uz pusi, pievienojiet citronzāli, kas pirms tam nedaudz sadauzīta ar gaļas āmuru, lai atdot savu lielisko garšu mērcei. Pievienojiet halvu un saldo krējumu, uzvāriet un pievienojiet garšvielas.

Batāti nomazgājiet  un sadurstiet ar asu iesmu, pievienojot nedaudz eļļas, sāls, pipari, var ķiploku un rozmarīnu, tiniet follijā un liec cepties uz 45 min cepeškrāsnī. Ja vēlaties brūnāku batāti -  apcepiet uz pannas sviestā.

Cāļa fileja Reikstu  marinādē: noņemiet kartona uzliku un caurduriet iepakojuma plēvi. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem, cepiet gaļu 15 min. Pēc tam noņemiet plēvi un cepiet vēl 5 min. kraukšķīgai garoziņai.

Pasniegšana:

Lieciet uz  šķīvja cepto batāti, citronzāles mērci, cepto cāļa fileju. Dekorējiet ar  zaļumu dīkstus, un dekorē ar riekstiem.

VGG_Riekstu marinade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lai labi garšo!