Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
desinas-min

Cepamās desiņas ar grillētiem kartupeļiem un sēņu salātiem

cepamās desiņas ar dārza pipariem vai zaļumiem 1 paka
mazie jaunie kartupelīši
Salātiem
skābs krējums 100 gr
majonēze ēdamkarote
ķiploka daiviņa
šampinjoni vai citas sēnes
paprika, cukīnī, mazie tomātiņi, sīpols
saišķītis diļļu
augu eļļa, sāls, pipari

Pagatavošana:

Kartupelīšus sālsūdenī vāra pusgatavus, nokāš, pārgriež uz pusēm, pārslaka ar eļļu un apgrozot grilē gatavus.
Grilē arī sagrieztus, ar eļļu pārlaistītus, ar sāli un pipariem pārkaisītus dārzeņus un sēnes.
Pagatavo mērci sēņu un dārzeņu salātiem, sajaucot krējumu un majonēzi ar sakapātām dillēm, saberztu ķiploku, sāli un pipariem, pārlaista salātus.
Grilētos kartupeļus, dārzeņu un sēņu salātus pasniedz pie grilētām cāļa cepamajām desiņām.

Receptes tapušas sadarbībā ar žurnālu "Ievas receptes".