Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Auksta-zupa

Burvīgs ēdiens vasarai

Cāļa desa ar olu
Marinētas bietes 500 g
Kefīrs 1l
Ūdens 1 glāze
Svaigi gurķi, redīsi, zaļie loki, dilles, sāls.

Pagatavošana:

Katliņā ielej vārītu ūdeni un kefīru. Pievieno kubiciņos sagrieztas marinētās bietes, redīsus, desu “Ar olu”, gurķi. Sāli pievieno pēc garšas. Ieliek uz stundu ledusskapī. Pirms pasniegšanas auksto zupu salej bļodiņās un pārkaisa ar sarīvētu olu, sasmalcinātām dillēm un zaļajiem lociņiem.