Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
ekava-119-min

Paulas Freimanes vistas cepetis

Ķekavas vistas fileja ar ādu 2 gab
ķiploka daiviņas 3 gab
citrons 1 gab
Svaigi pētersīļi buntīte
sāls pēc garšas
svaigi malti pipari pēc garšas
kvinoja 250 g
granātābols 1 gab
svaigas piparmētras buntīte
Fetaki siera 100 g

Pagatavošana:

  1. Vistas gaļu liek traukā, pievieno citrona sulu, smalki sakapātas citrona daiviņas, oregano, sāli un svaigi maltus melnos piparus. Visu samiasa kopā un ļauj garšām 30 minūtes savilkties.
  2. Pēc 30 minūtes vistas liek cepamtraukā, kas ietaukots ar eļļu  vai ieliets 100 ml ūdens un cep ~ 30 minūtes, kamēr gaļa mīksta.
  3. Kamēr vista cepas, uzvāra kvinoju, no granātābola izloba sēkliņas, sakapā piparmētru, mazos gabaliņos sadrupina fetas sieru. Sajauc visu kopā.

 

kiploks3-minekava-84-minekava-89-min Capture-minekava-118-minekava-118-min

Svinībās Paula ir galvenā ēdiena gatavotāja, ne tikai tāpēc, ka šī ir iemīļota nodarbe un katru reizi gribas eksperimentēt ar garšām, bet arī tāpēc, lai palutinātu savus mīļos ar veselīgu maltīti un lauztu stereotipus, ka veselīgs ēdiens nav garšīgs.

Ja nav laika pašam gatavot, bet vēlies pārsteigt draugus vai radus ar garšīgu maltīti, "Ķekava" piedāvā cāļa krūtiņu, pusspārnus vai pusstilbus dārza zaļumu marinādē, kas jau sagatavoti un iepakoti cepammaisā.

Tik vien kā jāieliek cepeškrāsnī un jāsagaida, kad gatavs. Uzzini vairāk!