Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
Ceptas-vistas-kajas
30 min
250°

Ceptas vistas kājas ar citronu un timiānu

Vistu stilbiņi 4
Olīveļļa 3 ēdamkarotes
Citrona sula 3 tējkarotes
Timiāna zariņi 5
Ķiploku daiviņas 4
Sāls 3/4 tējkarotes
Melnie pipari 1/2 tējkarote
Cirtrons 4 šķēles

Pagatavošana:

Cepeškrāsni uzsilda līdz 250 grādiem. Bļodā samaisa olīveļļu, timiānu, saspiesto ķiploku, sāli un piparus. Ar maisījumu iesmērē vistas stilbiņus un atstāj iemarinēties uz 1 stundu. Stikla cepamtraukā kārto citronu šķēlītes, uz tām liek iemarinētos vistas stilbiņus ar ādu uz augšu. Liek sakarsētajā cepeškrāsnī un cep apmēram 30 minūtes, līdz stilbiņi ir kļuvušas brūnas. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.

* "Ievas Virtuve" 03.02.2010. Nr.2(6)