Šī vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītiet sīkdatņu lietošanai šajā mājaslapā. Lasīt vairāk
ekava-165-min

Aijas Vītoliņas vistas cepetis

Vesela svaiga vista viena
Medus ēdamkarote
Citrons vesels
Citrons sagriests ripiņās
Citrona sula 1 gab
Svaigs sarīvēts ingvers 2 ēdamkarotes
Sojas mērce 3 ēdamkarotes
Kajenas pipari 1 tējkarote

Pagatavošana:

  1. Bļodiņā sajauc visas marinādes sastāvdaļas: 1 citrona sulu, 1 citronu sagrieztu ripiņās, sojas mērci, sarīvētu ingvera sakni, ingvera pulveri, kajenas piparus, medu. Maisa, līdz medus izkusis.
  2. Ar iegūto marinādi ierīvē vistu un liek cepammaisā cepties 1 h.
  3. Pasniedz ar:
  • austrumnieciskiem citrona rīsiem vai dzelteniem rīsiem, kas iekrāsoti ar kurkumu;
  • ceptiem asiem dārzeņiem, kam mērcei izmantota tā pati marinade.

 

ekava-120-min ekava-126-min ekava-128-min saurs3-min ekava-159-minekava-152-min

 

Ja nav laika pašam gatavot, bet vēlies pārsteigt draugus vai radus ar ko eksotiksāku, "Ķekava" piedāvā cāļa pusstilbus citron un ingvera marinādē, kas jau sagatavoti un iepakoti cepammaisā.

Tik vien kā jāieliek cepeškrāsnī un jāsagaida, kad gatavs. Uzzini vairāk!