Šogad grila produktu klāstam pievienojam jaunas garšas un jaunu produktu līniju, kas tapusi sadarbībā ar šefpavāru apvienību “Sirmais&Dreibants”, un esam modernizējuši dizainu marināžu produktu noformējumam.

Esam lepni par veiksmīgo sadarbību ar šefpavāriem Mārtiņu Sirmo un Ēriku Dreibantu, kas īpaši “Putnu fabrikai Ķekava” izstrādāja receptūras marinādēm cāļu gaļai, no kurām trīs, degustāciju testos atzītākās garšas, ir nopērkamas veikalos, un ikviens Latvijas iedzīvotājs var baudīt restorāna līmenim pietuvinātu grilēšanu mājas apstākļos.

Šajās trīs marinādēs: filejai Vidusjūras marinādē, filejai Citronpiparu un majonēzes marinādē un stilbiem Medus un sinepju marinādē, ir rūpīgi atlasītas izejvielas, izmantojot augstākās kvalitātes dabīgas sastāvdaļas – saulē kaltētus tomātus, kaperus, tomātu pastu, medu, sinepju graudus un citas izcilu garšas buķeti veidojošas garšvielas. Marinādes tiek gatavotas uz vietas, maisot kopā dabīgās sastāvdaļas, nepievienojot garšas pastiprinātājus.

Savukārt, “Putnu fabrika Ķekava” zīmola marināžu klāstam pievienojam austrumnieciskas garšas – Stilbiņus Indijas karija marinādē, Šķiņķus bez kaula Austrumu pikantajā marinādē un filejas medaljonus Zaļajā marinādē.

Esam mainījuši arī marināžu sortimenta dizainu, padarot to košāku un pircējam vieglāk pamanāmu.

Absolūti visa “Putnu fabrika Ķekava” produkcija tiek ražota no pašu, 100% Latvijā audzētiem, cāļiem, un marinādēs netiek pievienots garšas pastiprinātājs E621.

Jaunā marinētās gaļas produkcija jau šobrīd ir pieejama veikalos visā Latvijā.